i ii iii
thantophobia
scared of losing somenone you love;
iv v vi

Barang Dah Sampai
Saturday, 6 April 2013 • 7:36 pm

Assalamualaikum & 안녕하세요



Okay, ingat lagi tak cerita Mira haritu ? Alaaa, cerita yang Mira order barang tu. Eh ? Tak ada cerita ehh ? Okay, okay, sekarang Mira nak cerita yang haritu Mira ada order barang dekat Eymasu & World Craft. Apa yang Mira order ? Korang boleh baca entry yang dipublish khas untuk Mira, disini. Lepas tu, selama beberapa bulan menanti, akhirnya dapat juga barang yang comel tu :D Sebenarnya, benda tu dah siap lama dah siap untuk diposkan, tapi oleh kerana kelewatan Mira membayarnya, tu yang lambat dapt tu. Hehe...

Dan hari tu, hari jadi Mira. 18/01/2013 kan ? So, dia bagi sekali hadiah untuk Mira. Wahhh ! Serious, suka gila :D Tadi, balik je sekolah, terus mama bagi sampul pos laju, ingatkan barang cincin korea tu, tapi silap. Thank you Eyma :D Bawah ni Mira paparkan gambar-gambar nya, jangan jeles, okay ? Mira order yang ada tulis ' MINHO ' tu je. Yang keychain dan brooch tu, Eyma bagi sebagai hadiah hari jadi Mira :D



Kalau korang order, boleh lah pergi sini. Memang puas hati gila-gila. Jahitan dia pun kemas. Apa-apa pun, Mira nak ucapkan terima kasih dekat Eyma. 


Intro




Archive




Instagram




Shout Out Loud!



credit


design and template originally by ayuni